Hudvårdstipset för dig som reser mycket – så sparar du plats i necessären!

SPONSRAD SOCIAL NATIVEANNONS AV ELIZABETH ARDEN

Den ständiga kampen med att försöka få plats i den lilla plastpåsen innan du checkar in på flyget kan vara över. Elizabeth Arden har förnyat sin populära klassiker Ceramide Capsules som både innehåller det din hud behöver och är lätta att ha med på resan.

Oavsett om du ska vara borta i två dagar eller två veckor står du inför samma problem. Du ska få plats med ansiktskräm, serum, kroppslotion, duschkräm, schampo och balsam – i en necessär.

Med några kapslar i necessären slipper du bära på tunga pumpflaskor

Elizabeth Ardens serumkapslar: Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum innehåller ett silkesmjukt serum som återfuktar huden omedelbart. Serumet arden-serumabsorberas snabbt för att förstärka och reparera huden och göra den synligt vackrare, mjukare och ge den en mer jämn struktur och förstärkt glöd. Varje kapsel innehåller tre olika typer av ceramider som stärker huden, ger en fastare look och en mer strålande hud. Tillsammans med bland annat tsubakiolja, retinylpalmitat, kolesterol och fänkålsextrakt får din hud exakt det som en vintertrött och torr hud behöver.

Med Elizabeth Ardens serumkapslar får du en fantastisk hudvård i lättransporterade portionsförpackning. Gelkapseln är lufttät, serumet är vattenfritt och innehåller inget konserveringsmedel. Att använda en kapsel i stället för en flaska gör att du får den fräschaste versionen av serumet varje gång du applicerar den.

”Ända sedan starten 1990 har de gyllene små kuddarna tillverkats i en fabrik utanför Rom och hjälpt kvinnor världen över att reparera sin hud och göra den synligt vackrare!”

Testa själv och märk skillnaden – gör så här:

1. Rengör ansikte och hals.

2. Vrid av toppen och tryck försiktigt ut kapselns innehåll i handen.

3. Fördela produkten ut över ansikte och hals och låt produkten absorberas helt.

4. Applicera därefter en fuktgivande kräm. Serumet kan användas både morgon och kväll och en kapsel motsvarar en applicering.

*Baserat på en amerikansk studie bland 43 kvinnor mellan 36 – 64 år efter 8 veckors användning. †Baserat på en amerikansk klinisk studie bland 43 kvinnor mellan 36 – 64 år efter 2 veckors användning. ‡Baserat på en bildanalysstudie bland 44 kvinnor mellan 36 – 64 år efter 12 veckors användning. § Baserat på en klinisk studie bland 44 kvinnor mellan 36 – 64 år efter 12 veckors användning. ** Baserat på självutvärdering bland 44 kvinnor i en amerikansk klinisk studie efter 12 veckors användning.
<!–
wpp disabler
–>
SPONSRAT AV Bonnier Tidskrifter

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..