stockholm

De senaste dagarna har varit så ofattbara. I fredags eftermiddag satt jag hemma och jobbade och Bambi sov sin eftermiddagslur. Plötsligt ringde Daniel och frågade om jag var ok. Jag förstod först inte alls vad han menade??? Så berättade han om terroristattacken som nyss skett på Drottninggatan och jag satte på nyheterna. Terroristattack på min gata, där jag promenerar dagligen, i stan där jag bor. Overkligt.

Mina tankar går till offren och deras anhöriga. Det är hjärtskärande.

Jag vill också säga att jag är stolt över vårt Stockholm som stod starkt i en tid som denna. Vi får aldrig låta terrorismen vinna.

***

This last few days has been so unreal. This friday afternoon I was at home, working and Bambi was taking her afternoon nap. Suddenly Daniel called me asking if I was ok. I was like ??? Then he told me about the terrorist attack that just hit Drottninggatan and I put on the news. Terrorism on my street, where I take my daily strolls, where I live. Unreal.

My thoughts go to the victims and their families. It’s heartbreaking.

So proud of our Stockholm that came together and stod strong. We can never let terrorism win.

  1. T skriver:

    Thank God you and your family are safe. Let us pray for those who lost their lives and their surviving families.
    Love and peace to you from the United States.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..