# Im Esprit


I samarbete med Esprit så visar jag och två blogg/instagramkollegor nämligen Sania och Salem, några av vårens favoriter. Jag vill också i samband med det uppmärksamma Esprits vårkampanj som hyllar och stärker med positiva #hashtaggar, testa gärna deras social tool där du kan #hashtagga din egen bild! Jag har redan hashtaggat mina, om du följer mig på instagram har du säkert sett det redan! 😉

Den första looken handlar om skjortklänningen, den här skira med blommor är hur snygg som helst att bära i lager-på-lager. Jag har på mig en urskön kashmirmixtröja (bästa baströjan!) och blåjeans till skjortklänningen. Ett par svarta enkla slides och en midjeväska sätter pricken över i! Om ni letar efter de perfekta jeansen så vill jag meddela att dessa har fantastisk passform och du hittar dom här! 

***

In collaboration with Esprit me and a couple of my blog/instagram friends, Sania and Salem, want to show you some of our favorites from Esprit’s spring and also want to highlight their campaign that is all about positiv vibes and to make people feel good with positiv #hashtags. Try out their social tool where you can #hashtag you photo! I already hash tagged mine, if you follow me on instagram you probably noticed already! 😉

The first look has a tunic in focus, this sheer floral one which is amazing to layer with. I’m also wearing a super comfy cashmere mix sweater and blue denim. A pair of simple black slides and a sophisticated small bumbag nails my outfit! If you are looking for the perfect jeans the ones I’m wearing are worth checking out, you can find them here! 

I look nummer två är en fuschiaröd klänning i fokus! Just rött tycker jag kan vara lite svårt men den här nyansen passar faktiskt alla, en väldigt fin röd. Och det bästa med modet just nu är att det är helrätt att ha jeans under klänning, snyggt och perfekt för svensk (kall) vår! Jag har på mig jerseykappa, jeans och här hittar du klänningen!

***

Look two is all about the fuschia red dress! I think red can be rather hard to wear but this shade really suits anyone, a nice red! And the best thing about fashion right now is that it’s fashion to wear jeans under the dress, perfect for the sweidhs (cold) spring! JusI’m wearing a jersey coatjeans and you can find the dress here!

Sist ut var den kritstrecksrandiga kostymen (här hittar du byxan och här hittar du kavajen). Alltså hur fin?!? Jag matchar med loafers och mera randigt under i form av en skjorta. Ränder på ränder är det som gäller! Det var så kul att se hur Salem och Sania stylat sina looks, här och där har vi tänkt lika men ändå så olika. Det är det som är så himla kul med mode, man får verkligen vara sig själv och uttrycka sig! #ImMe #ImChange #ImFree #ImEsprit

I samarbete med Esprit

***

Last but not least, the striped suit (pants and blazer). How nice?!? I love it! I’m matching it with loafers and more stripes in shape of a stripe shirt. Stripes on stripes are hot! It was so super fun to check out how Salem and Sania matched all their outfits, here and there we thought alike but the stylings were all different! That is what is so fun about fashion, you can truly be yourself and make an expression! #ImMe #ImChange #ImFree #ImEsprit

In collaboration with Esprit

  1. Maria skriver:

    Assnyggt med randigt!

  2. Bella skriver:

    Älskar kostymen, så himla snygg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..