top 5 best bronzers for summer

Sommaren är runt hörnet och jag gillar att börja addera lite bronzers nu redan på våren i min dagliga makeuprutin. Och ju mer sol och värme ju mer bronzer brukar det bli, beroende på min hudton. Och jag brukar tycka att det är svårt att hitta bra bronzers som inte är orangea, för orange det vill man ju inte bli, man vill bli. Så här har jag samlat mina favoritbronzers som jag tycker ger en snygg färg utan att bli orange.

Först ut har vi Les Beiges Healthy Glow i Medium från Chanel. Det här pudret är inte riktigt en bronzer utan ger en ‘healthy glow’, det är mer transparent än en bronzer. Jag hann tyvärr inte visa er hur det ser ut på huden då jag nyligen fick prova det men det blev direkt en favorit och ligger nu i min nessessär. Nu till bronzepuderna… Min absoluta favorit som jag använd i flera flera år är Laguna från NARS, den är helt perfekt för min hy. Nu gör NARS också den i en flytande variant, den skiljer sig lite från pudret och är aningens orange (som du kan se på min hy ovan) men eftersom den är flytande blir den väldigt naturlig på huden. En annan favorit är Bahama Mama från The Balm, en klassiker som är mycket populär. Sist men inte minst har vi Too Faced Chocolate Soleil i Medium och den här har jag nyligen upptäckt, den är jättefin och ger en snygg solkysst look! Du hittar alla bronzers jag tipsat om längst ner i detta inlägg!

***

Summer is soon around the corner and I don’t know about you but as soon as the sun is shining a bit I like to add some bronzer into my daily makeup routine! And the longer into summer the more bronzer I can use, depending on my skin tone. I always find it super hard to find bronzers that don’t look orange, because that is important, you don’t need orange glow, you want tan. So I have gathered some of my all time favorites and a couple of new ones that stand the test, that gives you a tanned look and some great bronze glow.

First off we have the Les Beiges Healthy Glow in Medium from Chanel. This powder is not really a bronzer, it sheer and just gives a healthy glow. This powder is perfect for right now when my skin is still pale from the long winter, I did not swatch this because I just recently got it but still wanted to include it because as soon as I got it I now use it everyday. Then we have the bronzers. My all time favorite is Laguna from NARS, this one is perfect for my skin. Now NARS also made the Laguna shade in a liquid, this one differs from the powder, it’s slightly orange (as you can see on the swatches) but because it’s it a fluid it still really looks great on the skin and gives a very natural and sheer look. Another favorite is Bahama Mama from The Balm, a classic that is really popular as well. Last but not least we have Too Faced Chocolate Soleil in Medium and this one is a new discovery to me and it gives a great bronzed look!  Show the bronzers below!

[show_shopthepost_widget id=”2563136″]

  1. Neele skriver:

    Thank you so much for this great Tips! I think I´ll try the Chanel one soon. It´s on my shopping list for a while and sounds great 😉

    XoXo from Germany

    Neele vom Modeblog Justafewthings.de

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..