look of the day

Två färger som jag gillar att blanda under de kallare månaderna är svart och bruna nyanser, tycker de gör det lite ‘mjukare’ och varmare. Här har jag på mig en väska från Pedraza, tröja från Zara, boots från Balenciaga, kappa från Acne, solglasögon från Celine och jeans från Cubus.

***

Two colors I love to mix during the colder months are black and warm brown/beige shades, the browns makes the look ‘warmer’ and ‘softer’ and compliments the blacks nicely! Here I am wearing a bag from Pedraza, knit from Zara, boots from Balenciaga, coat from Acne, sunnies from Celine and jeans from Cubus.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..