The Always List

I samarbete med Cubus vill jag visa er tre klassiker som jag tycker är måsten i en bra basgarderob. Plagg som alltid passar in, always. Det är trenchcoaten, bombarjackan och den stickade tröjan! Först ut har vi trenchcoaten som jag älskar att styla lite sportigt med sneakers, men den funkar ju minst lika bra till klackar och så kanske ett par röda läppar, sådär Paris-chict! Min favorit är den klassiska beiga, tycker den passar till allt! Och just trenchcoaten är ju det perfekta övergångsplagget, när vinter blir vår! Trenchcoaten jag har på mig hittar du här, tröjan och jeansen (Straight Sarah) kommer också från Cubus. Du hittar snart trenchcoaten till kampanjerbjudande för 399:- (ordinarie pris är 499:-), kampanjen gäller under v. 13 (27 mars – 2 april).

Sen har vi den stickade tröjan, den kan man aldrig har för många av. Just till våren gillar jag randigt, det känns så fräscht och snyggt tycker jag! Jag matchar min randiga tröja med ett par blåjeans, fräscht och enkelt, mina kommer också från Cubus och modellen heter High Waist Straight i färgen Vintage Blue! Det är snyggt att ha randig tröja under en kavaj också, helt enkelt en bra investering till vårgarderoben! Den här sköna finns också i ett gäng andra färger! Snart finns ett kampanjerbjudande så tröjan kostar bara 149:- (ordinarie pris är 199:-), ett riktigt toppenpris! Erbjudandet gäller v.12 (20-26 mars).

Bombarjackan är den perfekta vårjackan och jag älskar att bära den med randigt. Och den randiga tröjan är lika snygg att matcha till en grön bombarjacka! Du hittar bombarjackan jag har på mig här! Min randiga tröja och jeansen (Jegging Jane) hittar du också hos Cubus. Bombarjackan finns nu till ett kanonpris, med kampanjerbjudandet kostar den 399:- (ordinarie pris är 499:-) så passa på! Erbjudandet gäller v.11 (13 mars – 19 mars).

I samarbete med Cubus

***  1. Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
    http://nouw.com/heddasöderberg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..