look of the day

Idag har jag svart och mörkblått på mig, två favoritfärger, känner mig alltid så proper och elegant när jag mixar dem. Att ha bara svart kan bli lite tråkigt, då passar mörkblått bra att mixa in tycker jag! Och här ser ni min nya favoritkappa, den funkar verkligen till allt, den kommer från danska Second Female och du hittar den hos CountryDreams.se. Den mörkblå tröjan med fina vida ärmar (syns inte på bilden tyvärr) och byxorna hittar du också hos CountryDreams.se. Tröjan finns också i en underbart fin beige färg! Mina ballerinas kommer från Chloé och väskan likaså. Psst… Mina vänner på CountryDreams.se har fixat så ni får 20% rabatt på ett köp om ni anger koden CAROLINE20 (gäller ord. pris fram till fredag!) ifall ni är sugna på något!

***

Wearing black and dark blue today, two of my favorite colors, I always feel so elegant when I mix the two. Weraing only and all black can feel a bit boring, that’s where dark blue comes in, they make a great match! Here I am wearing my favorite new coat, this is the perfect spring item for sure, it is from danish Second Female and you can find it at CountryDreams.se. my dark blue knit with really nice wide sleeves (does not show in pic unfortunately) and my pants are also from CountryDreams.se. With the code CAROLINE20 you get 20% off until friday (only regular priced items). My bag and shoes are both Chloé.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..