kähler design

Det här inlägget presenteras i samarbete med Kähler

Jag älskar vaser och att ha färska blommor hemma! Men när man inte har blommor så gillar jag vaser som är vackra bara som de är. Jag har fått tre vaser i serien Omaggio från Kähler Design och de passar perfekt i vårt hem och som funkar både med och utan blommor i. Jag älskar att vaserna är enkla men samtidigt har ränderna som är pricken över i! Produkterna i Omaggio-serien är handmålade och Kähler Design som funnits i över 175 år står för väldigt bra kvalite och är en samlingsplats för många av tidens största konstnärer, förr och nu.

Just nu har jag de två mindre vaserna på bordet tillsammans med lite böcker och tidningar! Bambi brukar använda den största vasen till att förvara leksaksbilar i! Men just nu har jag ett palmblad i den, jag älskar ju, som nu säkert vet, palmer! ? Den allra minsta vasen brukar jag även förvara pennor och penslar i, både jag och Bambi älskar att måla och rita! Bra när föremål har många användningsområden, det gillar jag!

Du hittar vaserna hos Kähler, här! Och om du vill ha mer inspiration från Kähler så spana in deras instagram här!

I samarbete med Kähler

***

In collaboration with Kähler

I love a nice vase and fresh flowers! But when you don’t have flowers I also love it when the vase can be used anyway, a vase that looks good empty. I got three vases from the Omaggio series by Kähler Design that fit perfect in our home! The stripes are just great and adds something extra with or without flowers! The products in this series are hand painted and Kähler Design who has been around for over 175 years is all about great quality and design, some of the greatest artist has created for them.

Right now I use the two smaller vases on our table together with some magazines and books! Bambi use the biggest vase to keep her toy cars in but I also love this vase with some palm leaves, my favorite! ? We store pens and brushes in the smallest vase, both Bambi and I love to paint and draw!

You can find the vases from Kähler here! And if you want more inspiration from Kähler check out their instagram here!

In collaboration with Kähler

  1. Ida skriver:

    Var kommer din fina matta ifrån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..