the checked blazer

Ett riktigt bra köp för ss17 säsongen är den rutiga grå blazers. Jag har redan köpt min, ni har sett den här, den kommer från Hope. Det är också den jag vill tipsa om först, rikgit fin på och du hittar den här. Sen hittade jag en snygg oversize från Zara, du hittar den här. H&M har också en fin variant med volangdetaljer och sist men inte minst en från Asos som dessutom är på rean nu (=bra prislapp)!

***

A great addition to the ss17 wardrobe is a grey checked blazer, I’ve already got myself one from Hope (which I showed you guys here). So today I’ll show you four of my favorites that are in store right now! First the one from Hope that really is amazing, you can find it here. Then I found an oversize one at Zara that looks great on, you can find it here. H&M also have an option with frill details and last but not least an option from Asos that is one sale right now (=great price tag)!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..