wishful thinking

Här är en outfit jag verkligen är sugen på till våren! En kappa i den perfekta terracotta färgen från Tiger of Sweden, jeans med sliten look från Zara, slippers med rosett som de från Prada men med ett bättre pris, från Topshop, ett enkelt spetslinne från H&M och så väskan från Chloé. En enkel vardagslook med plagg som passar in med det mesta!

***

Here is one outfit I would love to wear for spring! A coat in the perfect brick/terracotta hue from Tiger of Sweden, a pair of jeans with a worn effect from Zara, suede bow slippers like the ones from Prada but with a better price from Topshop, a simple lace top from H&M and the Nile bag from Chloé. Simple for everyday and wearable pieces that go together with anything!

  1. Cami skriver:

    Holy cosicne data batman. Lol!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..