mina favoritjeans från Cubus

I samarbete med Cubus har jag valt ut mina favoritjeans och stylat dem för sköna vårdagar! Jag har valt ut tre modeller och först ut på bild, ovan, är ett par tvåfärgade. Dessa är ett par High Waist Straight en modell som är hur snygg som helst och som finns i flera snygga tvättar. Raka och lite högre midja, just dessa har dessutom det rätta ‘klippet’ nedtill, grymt snyggt nu när man vill visa anklarna till våren! Dessa tvåfärgade finns tyvärr inte kvar online (men kan finnas i butik), men från vecka 8-9 finns dessa online, en grymt snygg blå med samma klipp nedtill! Min mysiga ljusrosa tröja hittar du också hos Cubus, här.

De båda jeansen ovan är en modell som heter Straight Sarah, och dessa är verkligen de perfekta vardagsjeansen. Alltså helt perfekta, slimfit men raka nedtill och normalhög midja, väldigt väldigt snygga! Jag tar ett par i varje färg tack! 😉 De blå hittar du här och de svarta hittar du här. Jag har även på mig en grå tröja och en orange tröja, båda kommer från Cubus!

Du känner säkert redan till dessa klassiker, Jegging Jane, som är en superskön leggingsliknande jeansmodell. Som ett par skinny jeans som är helt enkelt är supersköna som ett par leggings. De är inte för tunna utan ger bra jeanskänsla fast de är så sköna, en väldigt bra vardagsbyxa tycker jag. Och de funkar toppen även till fest, dessa är ett måste i basgarderoben. Jag har på mig ett par helsvarta här ovan men de kommer även i flera fina blå nyanser! Jag har även på mig en grå sweatshirt med broderier som du hittar här.

Cubus har många snygga jeans och till väldigt bra priser så jag tycker verkligen du ska spana in deras sortiment om du är ute efter ett par jeans! Nu har också Cubus ett erbjudande som ger 100 kr rabatt på alla damjeans mellan 20 februari – 12 mars i alla Cubus-butiker och online.

  1. Sandra skriver:

    Så snyggt!

    //S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..