new in: sun essentials

Jag har shoppat solglasögon och här är de, från favoriten Celine! Jag köpte mina hos Smartbuyglasses.se där de har mycket bättre priser än i butik. De har de flesta designer och här hittar du alla från Celine. Modellen jag köpte heter Pretty men jag gillar även modellen Catherine som är väldigt feminin och enkel. Spana in!

***

Stocking up on sunglasses from my favorite brand Celine, I got these at Smartbuyglasses.se where the prices are much better than in regular stores. They have a wide range of designer glasses and you can find all of the Celine sunglasses here. This model is called Pretty, I also love the model called Catherine which is very feminine and simple. Check them out!

Och jag har köpt ny bikini! Jag älskar blommönstret och färgerna på denna, den blir grym med en liten solbränna, sand mellan tårna och saltigt hår! Ahhh! Bikinin kommer från Scampi!

***

And I got a new bikini! I love the floral print and colors on this one, it will look awesome with a tan, sand between the toes and salty hair, ah!!! It is from Scampi! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..