beauty favorites

Nu när våren är på intåg vill jag alltid handla på mig en massa skönhetsvård, det tycker jag att man behöver efter den långa vintern. Så I samarbete med Apotek Hjärtat så vill jag visa er några av mina absoluta skönhetsfavoriter!

Jag älskar ansiktsspray och den här från Avène, Eau Thermale, är ren fukt som lugnar och fräschar upp! Jag använder den när jag sitter långa dagar framför datorn eller när jag reser. Den förstör inte sminket så det går bra att spraya fast man har smink! Superskön!

Sen har jag valt ut två krämer som jag bara älskar nu när man är sådär vintertorr, det är Skin Recovery Cream och Cold Cream båda också från Avène. Cold Cream är ju en klassiker och den har jag på torra områden som kinderna och runt ögonen. Skin Recovery Cream är perfekt för känslig hy och den innehåller inga konserveringsmedel, jag gillar den nu när jag känner mig extra röd efter vintern. Den här krämen lugnar och återfuktar! Just nu har Apotek Hjärtat ett erbjudande med 3 för 2 på utvald hudvård där Avène ingår. Gäller till den 26 februari.

Sist men inte minst har vi två produkter från Apolosophy som har många väldigt prisvärda produkter. Jag älskar deras ECO serie som är producerad i Dalarna och som det dessutom är 30% rabatt på online (gäller till 26 februari). Body Lotionen och handkrämen är mina favoriter som jag använder dagligen. Dessa doftar väldigt milt av päron och jasmin.

Apotek Hjärtat har också webbunika priser på många produkter, till exempel cetaphil och så har de varumärket Bäjbi som bara går att köpa online.

I samarbete med Apotek Hjärtat

  1. Ich denke, dass Sie nicht recht sind. Es ich kann beweisen. Schreiben Sie mir in PM, wir werden umgehen.
    [url=http://tribunal.wai.sk/forum/viewtopic.php?f=13&t=290663]dallinma[/url]

  2. Las futesas!
    [url=http://menishikhqrl.tumblr.com/]esmeraldama[/url]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..