weekly beauty roundup

I den här veckans skönhetsblogg har jag testat en ny mascara, handlat på mig nya favoritfärger till naglarna, hittat en riktigt fin läppglansnyans och upptäckt en 100% naturlig all round kräm! Läs mer neråt!

***

This week in beauty I’ve tried the a new mascara, I’ve stocked up on nail polish favorites and also found my favorite color of lip gloss and found an amazing 100% natural all around product. Read all about it below!

Just nu är jag inne i en nagellacksperiod, ibland, långa perioder kör jag helt utan, men nu vill jag verkligen köra lackat! Så jag köpte på mig tre snygga basfärger som passar mig perfekt! En riktigt svart, svart färg #licorice, en persikonude #backinthelimo och en sandig nude #spinthebottle, alla från Essie.

***

Right now I’m really into nail polish, some times I’m just au naturel for a long period but every once in a while I need nail polish! So I stocked up on three really great basic colors that are perfect for my needs. A really black, black in #licorice, a peachy nude #backinthelimo and a sandy nude #spinthebottle, all from Essie.

Sen hörde jag om den här fantastiska allroundkrämen som ska likna Elizabeth Ardens Eight Hour kräm fast den här innehåller bara rena ingredienser, 100% naturligt. Inga mineraloljor, inga sulfater, inga färgämnen och inte djurtestat. Så jag var ju tvungen att testa och jag kan verkligen rekommendera den! Den kommer från svenska True och heter ‘All you need is me’.

***

Then I heard about this amazing, similar to the Elisabeth Arden Eight Hour creme but with only good ingredients, hey even the tube is made out of good stuff! 😉 So had to try it for myself! I really love the product and it feels great using a product that does not contain stuff that can be bad for you. No parabens, no mineral oils, no sulfates, or dye and not tested on animals. 100% natural ingredients. It’s from a swedish brand called True and the product is called ‘All you need is me’. Love it!

Chanel släppte ett gäng nya färger i deras Coco gloss collection och jag har hittat en ny storfavorit nämligen #119 (den längst till höger! Alltså så snygg på, förstärker läpparnas naturliga färg! Andra fina färger är de ovan från vänster till höger, #748, #728 och #766.

***

Chanel just released some new spring shades to their Coco Gloss collection and I really love a lot of them but my absolute favorite and everyday gloss is #119 (the one to the furthest right), the other ones above are (left ot right) #748, #728 and #766.

Vad annars är nytt… Jo! Brittiska CODE lanserades precis i Sverige. Och det här är den ultimata mascaran som får fransarna att se feta ut! Det är egentligen två produkter, en mascara och en primer, tillsammans skapar de magi! Jag har testat och jag gillar! Det bästa är att dessa produkter inte klibbar fast man kör flera lager, dessutom lätt att tvätta av och mascaran innehåller vårdande oljor och vitaminer som bidrar till ökad fransväxt!

***

What else is new… well british CODE just got to Sweden. And this is the ultimate mascara, that makes your lashes look like a million dollars. It’s actually two products, one mascara and one primer, that makes magic together. I’ve tried them and I must say I relly like it! Best thing is that the lashes do not flake or get sticky even though I built several layers, it was easy to rinse off and the mascara also contains oils and vitamins to stimulate the lash growth!

  1. Felicito, su pensamiento es brillante
    [url=https://tonyjfrost910.wordpress.com/]khaledma[/url]

  2. This article will help the internet visitors for setting up new web site or even a blog from start to end.
    [url=http://menishikhqrl.tumblr.com/]damarcusma[/url]

  3. Very good. This cream is fantastic and with good colors available.

  4. Quem já comeu as bolas de berlim da Confeitaria Aguiar , em Valongo, diz que são as melhores do Mundo e arredores… Eu já comi e adorei. Feitas de forma tradicional, sem corantes nem conservantes… Divinais!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..