k-beauty x Bangerhead

Korea är typ Mekka när det kommer till grymma skönhetsprodukter och Bangerhead har nu fått in det bästa av koreanska skönhetsprodukter. I samarbete med Bangerhead har jag fått testa ett gäng av dessa produkter som ger ‘hy len som marshmallows’ och snigelslemkräm(!!!), bland annat!

Jag älskar Blithes Patting Splash Mask Soothing & Healing Green Tea, som är som en mask som tar 30 sekunder typ, man bara splashar på den, toppen tycker jag! Och Black Snail All in One Cream från Mizon känns fantastisk, verkligen lyxig all round kräm med snigelsekret som ska verka mot rynkor och hyperpigmentering bland annat. Det finns också mängder med masker att välja på och jag vill rekommendera Mizon Eye Gel Mask som jag hunnit prova, så skön runt ögonen, verkligen 10 poäng! Ser fram emot ‘return your face young’ masken, kul namn, hoppas på effekt!

Nu har Bangerhead också startkit som man kan välja på med utvalda produkter för normal hud eller känslig hud. Jag känner att jag verkligen är en rookie när det gäller koreansk hudvård, men så himla kul att testa det! På Bangerhead förklarar dom också hur man använder produkterna, så spana in där om du är intresserad och vill veta mer om K-beauty!

I samarbete med Bangerhead.

***

Korea is like Mekka when it comes to beauty and now the nordic online beauty stop Bangerhead stocked up on the  best of it! And in collaboration with Bangerhead I got to try some of the products! Yey! Who doesn’t want skin soft as marshmallow or use snail slime as face cream!!!

I love Blithes Patting Splash Mask Soothing & Healing Green Tea, that works as a mask that you just splash on! Super quick and efficient! I also love the Black Snail All in One Cream från Mizon the snail ingredient works agains aging and hyper pigmentation and more. There are also a buch of great face mask to choose from and I love Mizon Eye Gel Mask that is so nice to have around the eyes, 10 points! I’m looking forward to use the ‘return your face young’ mask, fun name!!! I hope it will be effectful! 😉

Bangerhead also have starter kits for normal skin or sensitive skin with a little of this and that to start with. See and read more at Bangerhead!

In collaboration with Bangerhead.

 1. Before I delve into the overview, I strongly recommend my monster vape package for the best results.

  With this gig, you will receive backlinks from:

  very powerful vape blogs (DA 40 to DA70)
  Profile and post backlinks on ‘000s of popular forums
  Backlinks from a large network of PBN sites, wiki links, blog comments, forum posts & MUCH MORE!
  Guest post links on very powerful vape-related sites.
  Indexing with the search engines.

  Currently, most of the big search engines are once again placing importance on the website domain authority, trust flow and other metrics. Today, if you want to rank your vape shop, you need to build up your domain authority. The only way to do this is via the creation of niche-relevant backlinks on authority sites. With this package, I will provide you with a perfect mix of follow and no follow links, a safe anchor text ratio to avoid over-optimisation and much more. I have been doing SEO for vape shops and CBD sites for over 5 years and so I know the formula for perfect rankings.

  All I need from you is your website and up to 50 keywords you would like to rank for!

  https://www.fiverr.com/alecmonopoly/create-a-complete-vape-shop-seo-and-backlinks-package

 2. It is actually a nice and useful piece of information. I’m
  glad that you shared this helpful info with us. Please stay us up to date like this.
  Thanks for sharing.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..