ANNONS

what’s up?!?

/

Vi har köpt ny högtalare, den är från Tivoli Audio’s Art kollektion, är lätt att flytta runt, ställa, hänga på väggen (trådlös) och lättanvänd och bra ljud. Tycker oftast högtalare är så fula men den här är både snygg, enkel och smälter in bra! Vi streamar mest musik från Spotify och just nu är det mycket barnvisor i högtalaren. Bambi älskar små grodorna, springer runt runt och gör alla rörelserna. Så gulligt, ha ha! Här hittar du högtalaren: https://tivoliaudio.se/art

***

We got a new speaker. It’s from Tivoli Audio’s Art collection. This one is so smart, it’s wireless and easy to move around, it can aslo be hung on the wall. It’s minimalistic, and blends in beautifully! We mostly stream music from Spotify and right now it’s mostly kids songs. Bambi loves to dance and even tries to sing along. So super cute! You can find the speaker collection here: https://tivoliaudio.se/art

Jag har rensat i garderoben, det känns som ett projekt som aldrig tar slut, men nu är det lite mer ordning inför våren. Så skönt att göra det tycker jag. Och så har jag sålt saker jag inte använder. Då fick den här t-shirten flytta in som belöning! Väntar också in ett par nya solglasögon, kan visa er vilka det blev när de kommer!

***

I’ve cleaned out my closet, so nice! It kind of feels like an never ending project but for now it is ok. And I’ve sold stuff I don’t use anymore. So as a reward this tee got to move in. I also bought a pair of sunglasses, but they have not arrived yet so I can show you guys what I got later.

Okej hur mycket längtar man efter sol och värme nu? Är döless på vintern och alla kläder man byltar på sig. Sitter och letar resor och efter något trevligt boende via airbnb. Vi hade en fruktansvärd upplevelse senaste gången vi tog airbnb så lusläser reviews nu. Liiiite chansning är det ju ändå.

***

Soooo, how much do I want sun and warmth right now!?! Well like thiiiiiiiiis much!!! I’m so sick of winter right now and all the boring warm winter clothes. So right now I’m browsing for a trip and a nice accommodation at airbnb. We had quite a terrible experience last time we took airbnb so this time I’m checking the reviews twice. But still you can never be sure…

Någon frågade mig vilken väska man skulle köpa nu om man bara ska köpa en. Det skulle vara en desginerväska och en som man kan ha varje dag. Mitt tips är helt klart Guccis ‘kameraväska’ som jag personligen tycker är superfin och perfekt till vardags. Den finns i flera olika färger, men svart är ju svart. Och tycker priset ändå är ok med tanke på vad designerväskor kan kosta idag. Du kan shoppa den nedan.

***

Someone asked me if they only should buy one bag now (a designer bag for everyday), which bag should they get? Well I personally think Gucci’s ‘camera bag’ is perfect. It comes in a variety of colors (also sizes) and the price is still ok considering what a designer handbag can cost these days. You can shop it below:

[show_shopthepost_widget id=”2367680″]

1141
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@carolineblomst
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00