ANNONS

Lättföretagande med UKKO.se

/

_99A0567

_99A0566

Det här inlägget presenteras i samarbete med UKKO.se

Ända sedan jag slutade på mitt fasta jobb och blev ‘egen’ har jag använt mig av en faktureringstjänst där jag enkelt kan fakturera mina kunder. Allt annat däremellan slipper jag göra, jag slipper all krånglig bokföring och administrering, sån’t som måste göras när man har företag! Detta så kallade lättföretagande kombinerar de bästa sidorna av att vara företagare och att vara anställd tycker jag! UKKO.se är just en sådan faktureringstjänst som jag vill tipsa er om, där kan man fakturera utan att ha ett eget företag. De sköter allt pappersarbete åt mig, och kan även hjälpa mig med frågor jag har kring försäkringar, avdrag och liknande vilket är toppen!

UKKO.se är perfekt om du funderar på att starta eget men vill börja fakturera och starta verksamheten utan att öppna ett företag och allt vad det innebär. Det är också perfekt för hobbyverksamhet och om man konsultar lite på fritiden. Eller om man bloggar och har inkomstkällor lite här och var!

Att det går snabbt och är bekvämt att ta betalt av kunder är viktigt för mig, jag lägger hellre tid på annat nämligen, så att köra en faktureringstjänst har alltid varit givet för mig. Att öppna eget företag skulle kosta mig massor av tid och även pengar, för jag kan verkligen ingenting om bokföring och skulle då behöva anlita någon att göra detta åt mig.

Är du nyfiken på UKKO.se och vill läsa mer så tycker jag att du ska klicka dig in på deras sida här! De har också en toppenbra kundservice som kan svara på alla dina frågor!

I samarbete med UKKO.se


25
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00