Avene news

IMG_4319

Ett av mina favorit-skönhets-märke är franska Avène som gör fantastisk bra produkter! Brukar alltid köpa på mig när jag är i Paris. Men nu finns ett stort utbud även här hemma på apoteken. Nu har de kommit med två nyheter som jag har testat under ett par månader och blivit favoriter!

PhysioLift är en anti-agekräm för torr hy med bland annat Retinaldehyd som är en mild form av Vitamin A. Jag tycker att min hud blivit fastare och fräschare med den här krämen, nu tog den precis slut och jag kommer köpa den igen. Du hittar den och hela serien bland annat hos Apotek Hjärtat.

Jag har också provat TriAcnèal som är en nattkräm mot oren hy för vuxna, den minskar rodnad, den behandlar orenheter och exfolierar för jämnare och lenare hy samt minskar märken man kan få efter finnar etc. Man lägger på den under natten efter rengöring, som en nattkräm/mask. Nu tycker inte jag att jag har jätte oren hy men på vintern är huden sämre överlag för mig och man blir fnasigare och rödare. Den här har jag kört kanske 3 gånger per vecka och jag tycker att huden fått mer lyster och känns renare mer jämn överlag jag använder den, ska börja köra den varje kväll nu.

***

I’ve just tried out these two news from french beauty brand Avène. In general they make real nice products and these are no exception. PhysioLift is an anti age day cream (it’s an whole series but I only tried this) and it contains a mild form of Vitamin A called Retinaldehyd. I think my skin got a lot better, firmer and just in general more fresh with this moisturizer. I just ended the bottle so I need to buy a new one!

I’ve also tried TriAcnèal which is a night cream that works agains unclear skin for adults, it works against redness and unclear skin, it exfoliates and works almost as a mask. It’s used during the night so I put it on just before bed after washing my face. Now I don’t really have unclear skin but during winter my skin is always dry and dull and more unclear than during summer. I’ve been using this like 3 times per week and I think I see results, the skin looks more even and clear. So I will continue using but every night now.

 1. Willy skriver:

  Due to the fact its launch, the Prime one hundred Worldwide Brands have published a total of 258,
  000 videos across 1,378 YouTube channels, attracting more
  than 9.five billion total views.

 2. Ultimately, there’s the state Legoland California Resort, that
  we haven’t yet had a chance to visit (I may later this year).

 3. A motivating discussion is worth comment. I do believe that you ought to publish more about this topic, it may not
  be a taboo subject but generally people do not speak about such subjects.
  To the next! Best wishes!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..