ANNONS

6 great spring items from H&M

/

budgethm

Jag har browsat onlinebutikerna efter de bästa, mest prisvärda och bärbara plaggen för våren, här har ni mina favoriter från H&M. Militärgröna jackan är ett måste på våren, gå gärna upp i storlek för att få till en oversize look! Jackan passar till allt från jeans till klänningar! Ett par sportiga byxor är ett snyggt alternativ till jeansen. Stickat, enkelt och grått funkar alltid och ser lyxigt ut! En svart bastopp är alltid en vinnare i basgarderoben! Ett par snygga jeans kan man inte ha för många av, dessa med trending detalj. Och sist men inte minst ett par loafers, dessa i mocka samt med nedvikbar häl ger två looker i ett! Allt ovan kommer alltså från H&M.

***

I have browsed the online stores for the most price worthy and wearable key pieces for spring, and here are my favorites from H&M. The military green utility jacket is a must for spring, wear slightly oversize and it goes with anything from jeans to dresses! A pair of sporty trousers is a great option to regular denim. The knit, something simple and grey always works. A black top is always welcome to the basic wardrobe. Jeans, one can never have to many jeans, these with the trendy detail is a great staple. And last but not least, the loafer, here in suede with a heel that can be worn down as well so two shoes in one! Everything above from H&M.

26
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00