ANNONS

beauty favorite

/

beauty

Det här är min absoluta favoritmask nu! Den kommer från Elizabeth Arden och heter ‘Illuminating Enzyme Masque’. Det är en riktig quick fix, på med masken, vänta 10 min, ta bort och plaska ljummet vatten i ansiktet. Masken ger ‘glow’, hyn känns ren, fräsch och len efteråt. Den funkar också mot åldrande. Den är för alla hudtyper och samtidigt som det är en mask är den också exfolierande så man kan använda den en till två gånger i veckan.

***

This is my absolute favorite masque right now. It’s from Elizabeth Arden and it’s called ‘Illuminating Enzyme Masque’. It is a real quick fix, leave on for 10 minutes and then remove and splash face with water. The masque gives glow and the skin feels fresh, clear and soft after. It also works against ageing! It’s for all skin types and it is exfoliating at the same time as it is a masque so it’s to be used once or twice weekly.

9
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00