ANNONS

this or that

/

thisorthat1

Klänningen till höger kommer från Rodebjer och finns även i mörkblått. En perfekt vårklänning! Den är gjord av silke och är ganska dyr, men absolut en investering för en modern garderob. Om du gillar den men kanske inte riktigt är med på priset så gör Mango en liknande sak som ger samma stil. En enkel lång topp som skulle se fantastisk ut med ett par blå jeans och ett par svarta slip ons. Den finns öven i vitt och dessutom är den så billig att du skulle kunna köpa den i båda färgerna. Du hittar Mangos topp/klänning här och Rodebjers silkesklänning här.

***

The dress to the right is from Swedish designer Rodebjer and comes in dark blue as well. A perfect spring dress. Made of silk so it is expensive but at the same time an investment to the modern wardrobe. However, if you feel you like it but that the price is not really right, Mango makes something that gives you the look for less. A simple long top that would look awesome with blue denim and a pair of black slip ons! It also comes in white and it’s so affordable you could get both colors! You can get the Mango top/dress here and you’ll find Rodebjers silk dress here.

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00