giveaway: jane koenig earrings

img_1954

Giveawaydax! Jag har ett par underbara och coola örhängen (på bilden ovan) från Jane Koenig att ge bort till en läsare. Allt du behöver göra är att lämna en kommentar här nedan. En vinnare väljs på söndag! Lycka till! Vill du kika närmare på örhängena kan du göra det här: http://janekoenig.se

***

Giveaway time! I have one pair of lovely and cool earrings (pictured above) from Jane Koenig to give to one of you! All you need to do to take part is to leave a comment here below. A winner will be chosen on sunday! Good luck! If you wanna check out these earrings in detail or see more jewelry from Jane Koenig you’ll find it here: http://janekoenig.com

  1. Amee skriver:

    Hello! I’ve been following your web site for a while now and finally got the bravery to go ahead and
    give you a shout out from Humble Texas! Just wanted to mention keep up the excellent work!

  2. Jude skriver:

    As a Newbie, I am permanently browsing online for articles that can help me.
    Thank you

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..