ANNONS

the coco code

/

img_5097

Nya vårkollektionen Coco Code från Chanel är perfekt för att skapa den där fräsha ungdomliga vårlooken med! Stjärnan i kollektionen är rouget med 4 nyanser som verkligen harmoniserar! Jag gillar också Coco Rouge Shine läppstift (#Noir Moderne) som ser hur mörkt ut som helst med det blir inte så på läpparna utan ger lite färg och ser naturligt ut! Nagellacken på bilden är ett par schyssta nudes, #548 Blanc White och #556 Beige Beige. Jag gillar också enkelrouget i #370 Elegance, det är verkligen ett vardagsrouge som ger en popp av fräschör och pigghet!

***

The new (spring17) Coco Code from Chanel is is perfect for creating that fresh and youthful spring look we all want! The blush is amazing and consists of four colors that really harmonizes together. I also LOVE the Coco Rouge Shine lipstick (#Noir Moderne) that looks dark but get much softer on the lip, a dab of this is perfect! The nail polishes are great nudes, #548 Blanc White and #556 Beige Beige. I also love the single blush in #370 Elegance, this shade is a real soft everyday pick-me-up shade!

0
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00