ANNONS

yes please!

/

yes-please

Mycket av resort kläderna och ss17 börjar anlända i butikerna och det får mig att längta efter sommaren… Så jag satte ihop tre saker som jag skulle vilja bära en varm sommardag i stan! 1. Det perfekta baslinnet som även funkar nu! Från Isabel Marant. 2. En söt kjol kan man inte ha för många av på sommaren! Också från Marant. 3. Drömväskan! Valentinos nya med nitar.

***

A lot of resort wear and ss17 items are arriving in the stores and that makes me kind of long for summer a bit! So I put together 3 items I wouldn’t mind wearing when it gets warmer! 1. The perfect basic tank top, that is also usable right now! From Isabel Marant. 2. A cut skirt that always works in the summer time! Also from Marant. 3. The dream bag! A Valentino with studs.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00