deichmann new years eve shoe shopping

12

I samarbete med Deichmann har jag fått shoppa skor inför helgerna och här kommer jag visa skorna jag valde till nyår och hur jag kommer styla! Deichmann har ett brett sortiment av festskor och priserna är grymma! Just till nyår tycker jag att det passar mer än utmärkt med glitter och glam!

***

In collaboration with Deichmann I’ve been shopping for party shoes for the holidays and today I will show you the ones I chose for New Years Eve and how I wanna style them! Deichmann has so many party shoes and the prices are awesome! For New Years I think it’s more than appropriate to go for glitter and glamour!

img_4531
  
img_4557

img_4718

Jag fick med mig ett par klackar i svart glitter som är både sköna och gå i och ursnygga, jag skulle matcha med glitterstrumpor, svarta kostymbyxor, linne och sammetskavaj. Så snyggt! Nu på vintern är det ju klockrent att sätta strumpor i öppna klackskor, både varmt och trendigt!

***

I choose these black glitter heels that are super comfy and fab, I would team them with glitter socks, black trousers, a top and a velvet blazer. Now during winter it feels so right putting on socks in open toe shoes, it’s both warm and trendy!

2

Sen fick jag med mig ett par svarta heels med vristrem, klassiker som verkligen förlängde benen! Wow! Här tänker jag att jag vill ha en option med klänning och när skorna är svarta så får gärna klänningen glittra!

***

I also choose a pair of black heels with a wrist strap, a classic that really makes the legs look looooong! Wow! I’m thinking I want to team these with a dress and since the shoes are black, let the dress sparkle!

1

Wow så snygga! Jag gillar enkelheten i dessa men samtidigt känns de väldigt PARTY! Bra klackhöjd och bekväma nog dansa i!

***

Wow these are so nice! I love the simplicity and that they feel very PARTY at the same time! Also they have a great heel height and is comfy enough to dance in!

7

Bambi blir punkprinsessa på nyår med glittertyllkjol och blommiga boots! Gulligt värre! Dom här bootsen känns festliga men är också hur söta som helst till vardags!

***

Bambi will be a punk princess for new years with a tulle skirt and floral boots! How cute?!? These boots feels party but is also super cute for everyday!

_99a9852

Såhär blev min slutliga look, glitter och glam med höga svarta klackar! Sista looken för 2016, nu låt 2017 börja! Gott nytt År (i förskott), jag hoppas ni alla får ett fantastisk år med massa bra-igheter och snygga skor! Du hittar skorna jag har stylat och många fler hos Deichmann.

***

This was my final look, glitter and glam and high black heels! Last look of 2016, now let 2017 begin! Happy New Year (a bit early), I hope you will have a fabulous 2017 full of greatness and fine shoes! You can find the shoes I have styled and many more at Deichmann.

  1. One shoe more beautiful than the other, I’m preparing to buy some =D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..