good morning cyber monday!

_99a9928

Shoppade du något i helgen? Jag gjorde lite julshopping och köpte på mig några basplagg! Jag vill tipsa om Miinto.se’s cyber måndags rea som pågår fram till 24 i natt, missa inte! Jag har både kappa och halsband från Miinto på mig ovan, du hittar dem här och här!

***

Did you guys do any shopping this weekend? I did some christmas shopping and also bought some basics to me! I just wanted to tell you it’s cyber monday sale at Miinto.se until midnight tonight so don’t miss out on that! My coat and necklace are both from Miinto and you can find them here and here. 

  1. Perfect combination of style and fashion. Love your shoes 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..