for the eyes only

img_0251-2

Mina topp tre för ögonen! Ögonfransböjare från Sheseido. Jag föredrar den här före Shu Uemuras för den här funkar bättre med min ögonform. Jag har märkt att den här inte har lika stor böj som Shu Uemuras så den funkar bättre för mig. Men de är båda bra! Min varje-dag mascara, kan inte leva utan den! Clump Defy från Max Factor. Generellt så gillar jag Max Factors mascaror, dom är nags. Men jag gillar även Lancomes, Diors och Chanels men den här är min varje-dag mascara! Sist men absolut inte minst är min ögonkräm från Elizabeth Arden. Den här är så himla bra, den heter Age Defying Eye Cream och är superskön! Jag har testat många ögonkrämer genom åren men den här är en vinnare, prova om du har chans!

***

My top three beauty products for the eyes! The eyelash curler from Sheseido. I actually prefer this one to the Shu Uemura one because this works better with my eye shape. I notices this one is not as curvy as the Shu Uemura one so it works better for me. But they are both good. My everyday mascara, can’t live without it! Clump Defy from Max Factor. In general I think Max Factor makes great mascaras! However I also love Chanel and Lancome and Dior but this one is my everyday one! Last but not least an eye cream, I LOVE this one from Elizabeth Arden, it’s called Age Defying Eye Cream and it’s just superb. I have tried a lot of eye creams in my days but this one is a winner, the texture and how it feel on the skin is great! Go try it out if you have the chance!

  1. Tressie skriver:

    Eye care is really very important as they make our beauty more charming. So it’s really essential to take good care of eyes.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..