L300

l300_2

I samarbete med L300 har jag testat deras Sensitive serie med 2 krämer och en rengöring! Min absoluta favorit av de tre är rengöringen, den är verkligen en favorit. Lätt löddrande och tar bort makeup utan problem och så kan man ha den kring ögonen utan att det svider, huden känns ren och fräsch efteråt!

De två krämerna är också favoriter, just nu har jag haft mest användning för den som är lite fetare eftersom det är kallt och man lättare blir torr. Jag brukar alltid använda en rikare kräm på vintern och för att sedan gå på en lättare på våren och sommaren så det är ju jättebra att det finns även en lightvariant. Båda krämerna innehåller bland annat havreolja och vitamin E som verkar lugnande för huden vilket jag tycker är toppen, jag kan lätt bli lite röd om hudvården är för ‘stark’ men det blir jag inte av L300!

Jag gillar att det är så snabbt och enkelt också, två steg och huden känns topp! En riktigt bra serie hudvård som jag kan rekommendera! Du kan läsa mer om produkterna hos L300 om du klickar här!

I samarbete med L300

***

I have tried Swedish skincare brand L300’s sensitive series and I can really recommend it. I love the cleanser and right now the rich creme (hello dry winter skin). For spring/summer I’ll use the light cream, I always switch like that. The products contain oatmeal oil and vitamin E to mention some and these two soothes the skin making it look perfect! Check out the products I use, click here!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..