black friday & cyber monday shopping!!!

miinto

Nu börjar reashoppingen inför jul (!!!), yey! Och jag har spanat in mina favoriter (ovan) hos nätshoppen Miinto som är en onlineshop som stöttar fysiska butiker i sverige, man shoppar lokalt online helt enkelt! Och nu imorgon på Black Friday har Miinto minst 20% på allt men rabatter upp till 60 %. Så nu är det lägga att fyyynda snygga grejer!!! Alltså Black Friday 24/11-25/11 kl 12-24 och Cyber Monday 28/11 kl 00.00 – 23.59 men Miinto har erbjudanden hela helgen! Här hittar du till —> Miinto.se

Ovan ser du mina favoriter:
Jeans från Vero Moda
Halsband med månberlock från Blue Billie
Halsduk från By Malene Birger
Blus från Hunkydory
Tröja med stjärnor från Hunkydory
Kappa från 2nd Day
T-shirt från Ganni
Boots från Timberland

***

Above are my favorites from the Swedish online store Miinto.se – they are having Black Friday and Cyber Monday sale with up to 60% off so totally worth checking out!!! My favorites: Jeans from Vero Moda, moon necklace from Blue Billie, scarf from By Malene Birger, blouse from Hunkydory, knit with stars from Hunkydory, coat from 2nd Day, tee from Ganni and boots from Timberland.

  1. I must say you have high quality articles
    here. Your website can go viral. You need initial traffic only.
    How to get it? Search for; Etorofer’s strategies

  2. Blacky skriver:

    Riktigt snygga kläder, tack för tipset!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..