deichmann x-mas shopping!

1

I samarbete med Deichmann och festhelgerna som kommer så har jag shoppat några favoriter som jag vill visa för er! Först ut är julens högtider! På Deichmann finns massor av fest- och partyskor till väldigt bra priser, ja det finns ju massor av snygga vardagsskor också! Ok kolla in de här snygga lackbootsen!!! Hur fina?!? Jag är helt inne på lack som jag tycker passar utmärkt för vintersäsongen! Det känns lite extra festligt också! Dessa kängor och heels med grov klack fick följa med hem! Jag tänker att jag vill matcha lacket med kontrasterande material som till exempel, sammet, stickat och tyll!

***

In collaboration with Deichmann and the upcoming festivities I got to shop and style some of my favorite shoes from the store to show you guys! First up is X-MAS, my favorite holiday!!! At Deichmann you will find loads of great party shoes to a very good price, and also everyday shoes of course! Well check out these nice patent boots, I love them! I love patent for this season, it feels both suitable for winter and festivities. These boots and also a pair of heels with a chunky heel got to come home with me! I’m thinking of teaming all the patent with contrasting materials like tulle, velvet and knits!

3

Bootsen passar ju utmärkt till en kjol med vidd, lite tyll och looken känns väldigt Saint Laurent, sådär coolt punkig.

***

The boots look awesome teamed with a skirt with volume, this feels very Saint Laurent punk-ish!

2

Klackskorna funkar superfint med en glittrig strumpa till! Här har jag vida sammetsbyxor också, till det tänker jag mig att man har ett sammetslinne och kanske en kavaj! Just glitterstrumpan i klackskorna kan vara säsongens billigaste och bästa stylingknep! Funkar till typ alla heels!

***

The heels looks great with a glitter sock! Here I am wearing velvet pants, I’m thinking velvet pants, velvet top and a blazer. And the glitter sock is probably this seasons cheapest and best party styling trick! Works great with any heel!

7

Jag valde till slut att satsa på lackbootsen, jag är helt kär i dom! Dessa funkar ju också till vardags så stor tumme upp på det! Jag bytte ut de vanliga snörena till tjockare sammetsband för att få till lite mer feststämmning! Vad tycks!?!

***

I chose to go with the patent boots, I really love them! They also work for everyday so big thumbs up for that! I replaced the regular shoe laces with a wider velvet ribbon to make it more festive, what do you think???

4

Bambi älskar att klä upp sig och dom här miniklackskorna vill hon aldrig ta av sig, hon älskar dom! Bambis första klackar!!! Det är såklart inget hon ‘klackar’ runt i hela dagarna, men kul som utklädnadssko och hon gillar dem till max! Dessa har hon och showar i på julafton!

***

Bambi loves to dress up and she never want to take off these mini heels, she loves them! Bambi’s first heels, awww! It’s of course nothing she wanders around in all day, but it’s fun as a dress up shoe and she really loves to wear them! She’ll be waring these on x-mas eve!

5

6

Såhär blev min slutliga styling, bootsen med tyllkjol och stickat, lite punkigt men ändå snällt, perfekt till julafton då vi ska mysa med familjen i soffan och kanske gå någon promenad! Du hittar skorna jag stylat och ännu fler skor hos Deichmann! 

***

Final look, the boots together with a tulle skirt and a knit top, a bit pinkish but still cute and perfect for x-mas! You can find the shoes I styled and many more at Deichmann!

LOADING..