love tags

img_50311

De smycken jag bär varje dag är väldigt personliga och har en speciell mening för mig. Jag gillar att bära rätt enkla men ändå eleganta smycken, då tycker jag att de passar till det mesta vilket gör de lättburna. Och jag äger hellre några få favoritsmycken är en massa ‘krafs’, på så sätt blir de smycken jag bär mina signumsmycken. Men med det sagt vill jag inte skippa ‘krafs’ helt, jag älskar att ha roliga smycken till fest och skapa snygga looker med! Men som bas och till vardags föredrar jag få och enkla ting.

Och ett av mina absoluta varje-dag smycken är mitt halsband med Love Tags från danska smyckesdesignern Jane Koenig. Det är verkligen en vardagsfavorit som också känns väldigt personlig med tagsen som kan varieras i oändlighet och mixas som önskas. Jag bär små tags, ett B, ett D och ett hjärta. Jag har kedjan, B:et och D:Et i rodierat silver (mörkt silver) och hjärtat i guld, det gör smycket unikt och speciellt och jag tycker guldet gör sig så fint till det rodierade silvret!

Smycken är verkligen en personlig sak och jag älskar smycken med mening, det gör det extra speciellt att bära dem. Det är därför jag gillar Love Tags så mycket. Och så gillar jag såklart enkelheten, man kan bära halsbandet till allt, en storfavorit för mig!

***

Most jewelry I wear everyday are very personal to me and has a special meaning. I also like my jewelry simple and elegant so I can wear them with anything. And I’d rather own a few absolute favorite pieces than many so the pieces I own are like my signum jewelry! But with that said I don’t wanna rule out trend pieces or party jewelry, that is also super fun to wear and to create fun looks with! But as for everyday I prefer a few simple pieces!

And one of my favorite pieces of jewelry is my necklace with Love Tags from the danish jewelry designer Jane Koenig. It’s such a wearable everyday piece and it is also very personal with the tags that can be mixed and matched how you like. I’m wearing a tiny B, a D and a heart for my loves! The necklace, the B and D are in rhodinated silver which is like dark silver and the heart is in gold which I think makes it even more special, the rhodinated silver looks great with the gold piece!

Well, jewelry is a very personal thing and I love when it has a meaning, that makes wearing more special! That is why I love the Love Tags! I also like the simplicity, you can wear this necklace with everything! It is a great piece!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..