ANNONS

grey & grey

/

_99a9869

Just är är det ganska grått, mörkt och trist väder men man måste tänka positivt och vinter kan vara ganska naja ändå. Förutom att det snart är ju då 😉 så kan man ju bära mycket roligare och mycket mer kläder än på sommaren! Och jag som älskar kappor gillar ju det! Jag bor ju i kappor hela hösten och vintern, så bekvämt och snyggt! Just nu har jag bott i den här ulldrömmen från Sand, den är perfekt och går ner lagom så man inte fryser! Nu brukar jag inte gå med den knäppt men jag ville cisa min polotröja också så fick knäppa upp en sekund!

Ok, jag har på mig kappa från Sand Copenhagen, boots från Balenciaga, solglasögon från Dior och en stickad tröja från Hunkydory hos Wakakuu.

***

Right now it’s really dark and grey and dull winter weather here in Stockholm but trying to think positive winter can be pretty awesome. Besides Christmas coming up, 😉 there are a lot more that one can wear in wintertime compared to summer. And I’m a true coat person, I love coats and right now I’ve been living in this woolen and warm one from Sand. During winter I like them long so I don’t freeze too much! Now I don’t normally go with the button undone but I wanted to showcase my turtleneck knit aswell! 😀

I’m wearing a coat by Sand Copenhagen, boots from Balenciaga, sunglasses from Dior and a knit from Hunkydory at Wakakuu.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00