L300

img_4315

Min mamma har alltid använt L300 så länge jag kan minnas och det var också den första ansiktskrämen jag blev introducerad till. Det är roligt att den känns lika aktuell och bra som för 20 år sedan! En riktig skönhetsklassiker med andra ord.

Jag har känslig hy så brukar inte byta produkter särskilt ofta och just L300 är en ansiktskräm jag kan lita på. Ofta när jag byter kräm så får jag direkt problem med utslag och finnar men jag får aldrig det av L300. När jag var tonåring fanns det bara en eller två produkter har jag för mig men sen dess har sortimentet utökats. Nu idag använder jag deras Ultra Sensitive serie som är helt fantastisk, i serien finns en light kräm, en lite fetare för torr hy och en löddrande cleanser.

Gå in och gör L300’s hudtest så att du kan se vilka L300-produkter som passar bäst till just din hudtyp —> http://l300.se/hudskolan/personlig-hudanalys/

I samarbete med L300

***

The very best of swedish skincare, L300. My mum used this when I was a kid and it was also the first skincare I was introduced with. So cool that it’s still going strong today! I have sensitive skin so I don’t change products very often and L300 is a real winner, it never gives my skin any problems! Today I use their Ultra Sensitive series and I can really recommend it!Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..