pengar tillbaka varje gång du shoppar!

ref

Jag har redan börjat shoppa lite julklappar och några födelsedagspresenter och eftersom Bambi hatar att gå på stan så fixar jag det online, väldigt smidigt. Det mesta i skönhetsväg typ som schampoo och sån’t handlar jag också online! Jag har kommit på att jag nästan bara nätshoppar nuförtiden. Så himla bekvämt. Och när jag shoppar är Refunder min startsida. För att…

När du handlar med Refunder så får du tillbaka pengar varje gång du köper något hos de hundratals butiker Refunder samarbetar med! Och det enda man behöver göra är att bli medlem och sen shoppa, det kostar ingenting. Återbäringen samlas på ditt medlemskonto och det är enkelt att se hur mycket pengar man får tillbaka. Så fort man har minst 100 kr så kan man föra över pengarna till sitt bankkonto. Här hittar du till Refunder: www.refunder.se

Jag är medlem sedan länge och det lönar sig att shoppa via Refunder. Det tar inte många köp förrän man är uppe i  över 100 spänn, det kan jag lova. Kolla in mina favoritbutiker och få dessutom 50:- extra att shoppa för som ny medlem om du klickar här. För dig som redan är Refundermedlem kan du få 50:- om du tipsar en vän. Både “tipsaren” och vännen får 50:- vardera! Mer info om det finns på https://www.refunder.se/bjud-in – obs du måste vara inloggad för att kunna bjuda in.

Ibland dyker det också upp kampanjer där man kan tjäna ännu mer, som nu till exempel har man höjd återbäring på LekMer (perfekt för julklappsshopping!)! Och på Halens har man också höjd återbäring, här hittar du direkt till Refunders kampanj med Halens. Kika in på Refunders sida för att hitta ännu fler kampanjer!

I samarbete med Refunder

LOADING..