hanging

img_4066

HEMMA HOS MIG. Jag gillar att använda mig av en klädhäst för kläder och accessoarer och nytt in som man använder nu och precis har köpt. Det gör allt mycket mer lättöverskådligt och så slipper man slänga allt i hög på en stol! Det blir enklare att klä på sig på morgonen helt enkelt. Den här hästen har stora hjul så jag kan flytta den enkelt, perfekt! Jag älskar också bottenhyllan där jag kan förvara shoppingpåsar och skor och sånt! Min klädhäst kommer från Ziito design som gör snygga klädhästar, hyllor och liknande, du kan spana in dem här: http://ziito.co.uk

***

AT HOME. I love to use a clothes rack for the clothes and accessories I use at the moment, it’s so much better than piling it up on a chair! It makes it easier to get dressed in the morning as well! This is my rack with big wheels so I can move it easy and I love the bottom shelf where I can store bags and shoes and such. My rack is from Ziito design who makes lovely rack and shelfs and more, you can check them out here: http://ziito.co.uk

LOADING..