leopard lovin’

_99a9667

_99a9677

Jag gillar en liten touch av leopard, det kan vara vantar, en scarf, boots eller som här; en kappa! Något leopard livar upp en outfit och är en vinnare till helsvart! Jag har på mig en leopardkappa från Lovers & Friends hos Revolve, en mössa från Acne Studios och boots från Givenchy.

***

I love a ‘hint’ of leopard, it can be gloves, a scarf, boots or like in my outfit here; a coat! But something leopard really highlights any outfit! And it’s a winner to an all black look! I’m wearing a leopard coat from Lovers & Friends at Revolve, a beanie from Acne Studios and boots from Givenchy.

 

  1. Snyggt!!! Ska klicka hem skorna nu, finns så få kvar så vill ta rätt storlek. Är de små eller stora i storlekarna? Jag är en 38,5 ska jag ta 38,5 då eller kanske 39? Om jag måste byta då finns de kanske inte kvar sedan i min storlek :). Tack!!!

  2. Hi Caroline!
    The leopard style fits you very well my gratulations. How did you come to this idea? Normally you will only find the traditional autumn styles on the street. Haven’t ever seen people who tried such pretty outfits like you. Maybe some exquisite jewelries could top you already great outfit.

    best regards Andrea

  3. I love wearing beanies with faux fur coats!! This is my favourite combo. And your leopard coat is amazing! So cool outfit.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..