shoppa och få cash tillbaka med refunder

refunder

När jag nätshoppar, vilket jag nästan bara gör nuförtiden, är Refunder min startsida. När du handlar med Refunder så får du tillbaka pengar varje gång du köper något hos de hundratals butiker Refunder samarbetar med! Och det enda man behöver göra är att bli medlem och sen shoppa, det kostar ingenting. Återbäringen samlas på ditt medlemskonto och det är enkelt att se hur mycket pengar man får tillbaka. Så fort man har minst 100 kr så kan man föra över pengarna till sitt bankkonto. Här hittar du till Refunder: www.refunder.se

Ni som hängt med ett tag kanske minns att jag tipsat om Refunder tidigare. Och alltså jag tycker den här iden är så himla smart, det är ju som att ha ett poängkort hos en butik fast det här gäller massor av butiker online. Jag är medlem sedan länge och jag kan intyga att det lönar sig att shoppa via Refunder. Som ny medlem får du dessutom 50:- extra att shoppa för. Kolla in mina favoritbutiker och få dessutom 50:- extra att shoppa för som ny medlem om du klickar här. För dig som redan är Refundermedlem kan du få 50:- om du tipsar en vän. Både “tipsaren” och vännen får 50:- vardera! Mer info om det finns på https://www.refunder.se/bjud-in – obs du måste vara inloggad för att kunna bjuda in.

Ibland dyker det också upp kampanjer där man kan tjäna ännu mer, som nu till exempel har man 20% rabatt på makeup hos Bangerhead förutom återbäringen! Här hittar du direkt till Refunders kampanj med Bangerhead. Just nu har Refunder också extra återbäring (5%) hos Nelly för att nämna en. Kika in på Refunders sida för att hitta ännu fler kampanjer!

I samarbete med Refunder

LOADING..