november wishes

x1

November är här och allt jag vill är att gosa in mig i stickat och pälsiga detaljer, lite färg är också önskvärt särskilt i det här mörka och gråa vädret! Mössa från Acne Studios, fuskpäls från Zara, topp med spetsdetalj från Zara, stickat från Acne Studios, en väska från Chanel, leopardbooties från Isabel Marant och jeans från H&M.

***

November is here and right now I just wanna get in to cosy knits and furry details, a pop of color is also wanted in this great and dark weather! Beanie from Acne Studios, faux fur coat from Zara, tank top with lace detail from Zara, knit from Acne Studios, a Chanel drawstring bag, leopard booties from Isabel Marant and jeans from H&M.

  1. Jag vill verkligen ha aaaallt! Jag fyller år 20 november och knåpar på ett önskelisteinlägg nu och… skulle kunna sno detta rakt av 😛

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..