ANNONS

new in: agneel mini backpack

/

agneel

Alltså jag har kikat och letat efter en ryggsäck hur länge som helst, det är ju så praktiskt när man har barn. Två armar fria är…ja typ allt! Ha ha! Men de flesta ryggsäckar ser antingen för friluffsiga ut eller bara icke-fashion (=fula), så när jag hittade den här blev jag jätteglad! Den är skitsnygg, svart och minimalistisk, snygg till allt! Och så är den mini men jag får ändå ner allt jag behöver, plånbok, nycklar, telefon (måsten!) och läppglans, lite snacks och dricka till B! Ta-da, perfekt! Den kommer från ett av mina favoritmärken från Berlin, nämligen Agneel, spana in dem här: http://www.agneel.com

***

I’ve been looking for a backpack for a long time, it’s so practical to wear when you have kids. Both arms free are like everything… ha ha! But most backpacks looks too outdoorsy or plain non-fashion imo. However I found this one that is just perfect, black leather, minimalistic and looks amazing with anything! Also it’s small and fits just what I need, wallet, phone, keys (you know the essentials) but also a lipgloss, some snacks for B and something to drink. Ta-da, perfect! It’s from one of my favorite brands Agneel from Berlin, check them out here: http://www.agneel.com

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00