dance mom

_99a9628web

_99a9568

_99a9497_web

Min och Bambis look från i söndags, Bambi och jag kom precis från hennes dans/trum-klass. Hon älskar att dansa och bongotrummorna, ja de är poppis kan jag säga! Jag har på mig en kappa från Acne, stickat från Cubus, joggingbyxa från H&M (herr) och mina nya sneakers från Minna Parikka som är hur coola som helst! Det är så kul, typ minuten jag satte på mig dessa så såg jag plötsligt pom poms på sneakers överallt, tex på Zara. Pom poms gör verkligen sneakern mer vintrig och kul! Å Bambi kör samma sneakers fast minivarianten, hur gulligt?!?

***

Our looks from this sunday, Bambi and I just came from her dance/drum class. She really enjoy dancing and the bongo drums, omg so much fun. I was wearing a coat from Acne, knit from Cubus, jogger pants from H&M (the mens section) and my new sneakers from Minna Parikka which I love. It was so funny, like before I got them I never seen sneakers with pom poms, but now I see them everywhere like Zara and so on! It really makes the sneaker more winter-ish and fun, love it! Oh and Bambi has the same sneakers!!! Mini version!!!

LOADING..