velvet please!

vvv

Just nu är sammet superhett och just sammet känns snyggt att bära på hösten tycker jag. Ett riktigt höstmaterial! Jag har letat runt på nätet och samlat ihop ett gäng sammetsfavoriter! Här är de: väska från Stella McCartney, blazerjacka från Mango, byxa från Topshop, nitboots från Chloé, svarta boots från Topshop och en kjol från Zara.

***

So right now VELVET is hot hot hot! And I love velvet for fall so I’ve searched high and low to find my favorite pieces and here they are! Bag from Stella McCartney, belted blazer from Mango, pleated pants from Topshop, studded boots from Chloé, black boots from Topshop and a skirt from Zara.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..