beauty talk

img_2870

På en marmorbricka i badrummet står de produkter jag använder dagligen. Praktiskt att ha allt samlat och framme tycker jag.
***
This is how I have my things organized in our bathroom. I keep the stuff I use daily on a marble tray.

img_2736

Mina senaste skönhetsinköp. Två vardagslack från YSL, gillar verkligen dessa nyanser, sen har YSL väldigt bra glans och jag slipper köra överlack (bra när man har tidsbrist)! Doften Deep Euphoria från Calvin Klein, alltså luktar så gott! Ah! Och så ett kit konturkit från YSL, highlightern är inte så mycket att hänga i granen men den mörka nyansen är riktigt fin och ger ett naturligt resultat, gillar!
***
New in beauty. Two everyday nail polishes from YSL, I love these shades, also the YSL polishes are shiny so I don’t really need a top coat (great when you don’t have that much time for manicure). The scent is Deep Euphoria from Calvin Klein and it smells YUMMY! Ahhhh! And a countering kit from YSL, the highlighter is not that good but the dark shade is great and gives a very natural result, love it!

img_2771

Den här månadens Glossybox, alltid kul att testa nya saker. Jag gillade särskilt lip stain/blushen Secret Flush.
***
I got this months Glossy box, always fun to try new stuff. I really liked the lip stain/blush, secret flush.

img_2772

Jag har också hunnit testa organisk hudvård från Mádara med bland annat björksav. Just björksav teamet med skönhetsprodukter verkar vara trendigt just nu. Björksav är både hälsosamt och bra för huden så förstår varför, och så är det ju något som vi har massor av häruppe i kalla norr! Jag gillar produkterna, har bara använt de några dagar men de känns sköna, gillar särskilt ögonkrämen och serumet!
***
I have also tried out this new series of organic skincare from Mádara with birch juice. Just birch juice seem to be on trend right now, very healthy and good for the skin, birch juice is something we have a lot of up here in the nordic region which feels extra fun. I like the products, I have only tried them a few days, I especially like the eye cream and serum!

  1. Beauty boost one’s confidence. So it’s very important to do skin care so that our beauty remains forever.

  2. Stella skriver:

    Great items and display! How about you hair products and routine?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..