ANNONS

#us2 with esprit

/

esprit-social-editorial-aw16_17
esprit-social-editorial-aw16_16

esprit-social-editorial-aw16_18

esprit-social-editorial-aw16_20

esprit-social-editorial-aw16_19

esprit-social-editorial-aw16_14

esprit-social-editorial-aw16_11

esprit-social-editorial-aw16_10

esprit-social-editorial-aw16_15

esprit-social-editorial-aw16_13

Att kunna vara sig själv till 100% är vad riktig vänskap handlar om för mig! Som till exempel, Gianna och jag har konversationer som bara vi förstår och tycker är roligt! Det är allt operfekt och knasigt som gör oss till just oss! Det är vänskap!

På de första bilderna bär jag en röd kappa, en svart  topp som är helt fantastisk, en mönstrad kjol och supersköna boots i mocka. Gianna har på sig en blå kappa, en  blus i samma mönster som min kjol, byxor  i ‘läderlook’ och mockaboots.

På de sista bilderna bär jag en leopardkappa, en klänning som sitter sååå fint och höga mockaboots. Gianna har på sig en jacka,i bugundy, en mönstrad klänning och mockaboots.

I samarbete med Esprit

***

Being able to be your true selves together is what friendship is all about. Like Gianna and I have conversations sometimes that no one else would think is funny or even understand! It’s all about the imperfections and weird things that makes us two, just us two. That is friendship for sure!

In the first pics I wear a burgundy/red coat, a black pleated  top which I absolutely love, a super cute patterned skirt and the most comfiest boots in suede. Gianna wears a blue coat, a  blouse in same pattern as my skirt, leather look pants and suede boots.

In the last pics I wear a leopard coat, a dress that has an amazing fit, and over knee boots in suede. Gianna wears a burgundy jacket, a dress with pattern and suede boots.

In collaboration with Esprit

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00