Esprit and #us2

esprit-social-editorial-aw16_6

esprit-social-editorial-aw16_3

esprit-social-editorial-aw16_8

esprit-social-editorial-aw16_7
esprit-social-editorial-aw16_2-1

Möt min bästis sen 20 (!!!) år tillbaka! Vi har haft för oss massor med skoj genom åren så när Esprit frågade om jag och en vän ville göra en plåtning ihop var valet givet vem det skulle bli, Gianna såklart! Gianna är inte bara en god vän utan också min svägerska vilket ju känns fantastisk kul! Här kan ni läsa hennes blogg! Vi har gjort mycket kul genom åren och att fika är nog bådas favoritnöje. Latte är favoritdrycken så vi kan sitta och snicksnacka länge, länge!

När man har vart kompisar så länge har man förstås också hunnit hitta både bra och dåliga sidor hos varann men vi accepterar varandra som vi är! Gianna är till exempel väldigt ordningssam, alltså ni skulle se hennes garderob, sjuuuk ordning där. Medan jag är raka motsatsen, mina favoritkläder bor på en stol, i en hög, haha!

Så vad har vi på oss? Gianna pumps hittar du här, resten är ‘sold out’ online men finns i butik, t.ex. Esprit, Drottninggatan 63, Stockholm. Jag har på mig svart kappa, tröja, jeans med rå kant och glittriga ballerinas.

I samarbete med Esprit

***

Say hi to my best friend since 20 (!!!) years! We had so much fun during these years and so when Esprit asked me if me and a friend wanted to do a ‘bfr photoshoot’ I sure knew who to bring, Gianna of course! Gianna is not only my best friend but also my sister-in-law which feels so good! You can read her blog here. Like said, we done many fun things over the years and having a ‘fika’ (you know coffee and bun) is probably one of our favorite things to do. We always have a latte so we can sit long and chat about this and that for a long time!

When you been friend for so long you find both good sides and the not so good sides, but we have always accepted each other just they way we are! For example Gianna is very in order, you should see her closet, so nicely ordered it’s amazing. Me on the other hand have my favorite stuff on a chain, in a pile, haha!

So what are we wearing? Gianna wears black kitten heel pumps which you can find here, the rest is sold out but are still available in stores , like Esprit, Drottninggatan 63, Stockholm. I am wearing a black coat, sweaterjeans with raw hem and glitter ballerinas.

In collaboration with Esprit

  1. You two look so confotable together!! I like your comfy outfits, perfect for a day spend with friends!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..