q10 for beauty inside and out

q10

Q10 finns naturligt i huden men nivåerna minskar med åldern och bidrar till slappare hy och rynkor. Därför är det bra att tillföra det för att hålla huden fräsch! Man kan äta det i form av Q10-rik mat som tillexempel avokado, jordnötter, sesamfrön, mandlar, pistagenötter, inälvsmat, nötkött, sardiner, broccoli med mera med mera. Att återfukta inifrån är också bra mot rynkor, vatten vatten och åter vatten är viktigt.

Q10 kan man även tillföra genom att investera i bra hudvård. Jag har testat Niveas Q10 serie som förutom Q10 även innehåller kreatin och L-karnitin som tillsammans ger en strålande hud samtidigt som ingredienserna stimulerar cellförnyelse. Mina absoluta favoriter från sortimentet är antirynk serumet som man använder innan dag- eller nattkräm samt ‘Rich Firming Body Lotion’ som är helt fantastisk, på ett par dagar är fnasiga torra ben som nya!

***

The skin naturally contais of Q10 but the levels decrease with age and the skin gets less elastic and more wrinkly. So it’s important to add it to keep the skin fresh. You can eat it, there are a lot of food that contains Q10 like beef, peanuts, broccoli, avocado, sardines and much much more. To drink water is also very important to keep the wrinkles away!

You can also add Q10 by investing in good skincare. I have tried Niveas Q10 series that gives a radiant skin as well as it stimulates cell renewal. My absolute favorites are the anti wrinkle serum that you use before day or night creme and I love the ‘Rich Firming Body Lotion’ that worked magic on my dry legs in just a couple of days, now they are like new!

LOADING..