everyday uniform

_99a9014we

Har du favoriter, plagg du bär mest hela tiden? Jag har absolut mina favoriter och just nu är det följande som gäller! En bomberjacka från Acne Studios, jeans från Citizens of Humanity, sneakers från Nike och väska från Gucci!

***

Do you have favorites, stuff you wear most of the time? I definitely do and basically here it is, my favorites right now. A bomber from Acne Studios, jeans from Citizens of Humanity, sneakers from Nike and a Gucci bag!

  1. Neha skriver:

    Hi I like your blog very much.Every time you post something trendy and I like that.As I am a photographer so I can say that above picture is taken so beautifully.What I like the most is the black chained purse.

  2. HI Caroline! I love your blog!
    Could you tell me which model of the Acne bomber are you wearing? Is it from this season!?
    Thanks a lot!
    /Marta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..