hvisk giveaway

IMG_1025

IMG_1018
Förra veckan introducerade jag ju er för Hvisk som gör så himla fina smycken. På bilderna ovan har jag på mig tuskhalsbandet och så tre armband; öga, stjärna och en fjäder. Jag älskar delikata smycken som man kan bära varje dag, dessa är perfekta!

Nu har jag tillsammans med Hvisk en giveaway, där en av er kan vinna ett valfritt smycke! Den enda du behöver göra är att gå in på deras hemsida HÄR, hitta det smycke du vill vinna och länka till det i kommentarsfältet. Jag ser fram emot att se vilka smycken ni önskar. Vinnaren presenteras här på bloggen den 12e september så se till att kommentera innan dess! Lycka till!

***

Last week I introduced you to Hvisk who makes the most gorgeous jewellry. In the pics above I am wearing the tusk necklace and three bracelets; an eye, a star and a feather. I love delicate jewellry that I can wear every day and these are perfect!

Now together with Hvisk I am hosting a giveaway where one of you can win a piece of jewellry (of your choice) from them. All you need to is to visit ther shop, HERE and find the piece you want to win and then make a comment here and paste the link to the piece you want. I look foward seeing what choices you make! The winner will be presented on the blog the 12th of september so make sure you comment before then! Good luck!

LOADING..