caught in the moment

_99A7982

Leopard är hett till tusen i höst och kanske särskilt på kappor. Och den här kappan är just allt det där och lite till. En del tycker kanske att leopard är lite ‘för mycket’ men jag tycker att alla borde ha något leopard i garderoben. Ok, tillbaka till kappan, ett fab plagg som funkar både på dagen och för utgång! Ovan var jag på väg till affären och det funkar ju det med!

Kappa från Baum und Pferdgarten, sneakers från Nike samt byxor och topp från H&M.

***

Leopard is the thing this fall and especially on outerwear. And this coat is all that and then some! Some might think leopard is too much but really (imo) something leopard is a must in the closet. Well back to this coat… it’s a great piece that works both daytime as well as for going out. Above I was just on my way grocery shopping and I guess that worked too!

Coat by Baum und Pferdgarten, sneakers from Nike and pants and top from H&M.

LOADING..