summer makeup

Min absoluta favorit just nu är Chanels maskara ‘Le volume de Chanel’ i nyansen #27 Rouge Noir, en perfekt brun nyans till sommaren. den ger också perfekt volym för en naturlig look! Just nu använder jag också deras eyeliner i nyansen #827 Sable som är en koppar/metallic som ser fantastisk ut när man få lite solbränna, jag använder också läppglanset Aqua Glossimer i nyansen #602 Tanami och pudret ‘Les Beiges’ healty glow i no1.

***

My absolute fave right now is Chanels mascara ‘Le volume de Chanel’ in #27 Rouge Noir, a perfect brown shade for summer. I also gives great volume that looks natural! Right now I’m also using the eyeliner #827 Sable which is a copper metallic that looks great with a tan, I also use the lipgloss Aqua Glossimer in #602 Tanami and the ‘Les Beiges’ healty glow in no1.

LOADING..