pink beauty

IMG_8546-1

Ett gäng av mina skönhetsfavortier, tema rosa! Du som hängt med på bloggen ett tag vet säkert redan att jag gillar Kevin Murphy och att mina favoriter är Angel shampoo och balsam. En ganska ny favorit är deras Doo.Over, en puderspray som gör att håret klarar sig ytterligare en dag utan vätt (ett måste för oss mammor). En annan ny favorit är Eleven Australias miracle hair treatment, det luktar mums och reparerar och vårdar. Jag brukar ha lite i topparna. Sen har vi Weledas produker som bara innehåller naturliga ingredienser, ovan är handkräm med mandelolja som vårdar och ansiktskräm med rosor som ger extra glow!

***

A bunch of my beauty favorites, all with pink packaging. I love Kevin Murphy and my absolute favorites are Angel wash and rinse and also their Doo.Over, a powdery hair spray that gives you one more day before you really have to wash your hair (a sure must have for mums). A new favorite are Elevens miracle hair treatment, first of all it smells YUMMY and it protects and repairs. And Weledas producs are also favorites of mine, they all is 100% naural and above is their hand cream with almond oil and their face lotion with wild roses for glowy skin!

LOADING..